Győri családi tragédia: újabb részletek derültek ki, fotókat közölt a rendőrség

A győri tragédia helyszíne.
A győri tragédia helyszíne. Fotó: police.hu

Fiát és a nevelt lányát ölte meg vasárnap délután Győrben az férfi, aki később öngyilkos lett, de a rendőrség hétfői tájékoztatása szerint a lakásban tartózkodott a harmadik testvér, egy hatéves kislány is.

Úgy tudni, a három gyermek aznap a nő volt férjénél volt láthatáson. A 10 éves fiú, a 13 éves lány és a 35 éves férfi holttestét azután találták meg, hogy az anya értesítette a rendőrség ügyeletét: csak a legkisebb gyermekével tud beszélni.

A rendőrök a katasztrófavédelem segítségével jutottak be a bezárt lakásba, ahol megtalálták a két gyermek holttestét. A nyomozók megállapították, hogy a gyerekek halálát idegenkezűség okozta. A férfi holttestét az épület egy másik helyiségében találták meg.

A győri tragédia helyszíne.

A győri tragédia helyszíne.Fotó: police.hu

A helyszíni szemle adatai szerint a férfi, miután megölte fiát és nevelt lányát, bezárkózott az épület folyosójáról nyíló, közös használatú helyiségek egyikébe, majd önkezével véget vetett életének.

A győri tragédia helyszíne.

A győri tragédia helyszíne.Fotó: police.hu

A rendőrség több ember sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja a gyermekgyilkosság körülményeit.

A 112Press információja szerint a bestiális gyermekgyilkosságot az a férfi követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen.

Kapcsolódó hírek