A kabátok miatt tört ki verekedés egy szombathelyi koncerten, egy kerekesszékes férfi a rendőröknek is nekiment

Bombariadó miatt félbeszakadt a szombathelyi Arena Savariában tartott Delta koncert, és miután az embereket kiterelték a mínusz két fokba, elszabadult a pokol.

A Nyugat.hu beszámolója szerint a szombat esti balhé azzal kezdődött, hogy voltak, akik a ruhatárból egyszerre több kabátot is kihoztak, erre néhányan

azt kezdték terjeszteni, hogy lopják a kabátokat.

A lap úgy tudja, a kabátos és kabát nélküliek között verekedés tört ki, amit ugyan gyorsan megfékeztek a rendőrök, de fél perc is elég volt, hogy egy férfi megsérüljön: az illető hanyatt esett és beverte a fejét az aszfaltba, mentőt kellett hívni hozzá. A verekedőket végül a rendőrök vitték el.

Ezt követően egy mozgássérült férfi kezdte el szidalmazni a rendőröket, többször szándékosan nekihajtott egy rendőrautónak. Barátai nagy nehezen megfékezték, a rendőrök pedig elvették a motoros szék kulcsát. A fickó erre úgy tudni, teljesen bekattant, a Nyugat.hu-nak állítólag azt panaszolta, hogy

hátrányos megkülönböztetés érte: csak azért nem viszik be 72 órára, mert mozgássérült. Azt követelte a rendőröktől, hogy őt is állítsák elő.

Az erősen ittas kerekesszékes férfit végül ismerősei betuszkolták egy autóba, és elhajtottak vele.

Kapcsolódó hírek