Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Újabb leleplező blog indult, ellenzéki „Borkait” ígér az Angyal Ügyvédje

A Szinyei Merse Ház Budapesten, a VI. kerületben.
A Szinyei Merse Ház Budapesten, a VI. kerületben. Forrás: Google Utcakép

A Borkai Zsolt egykori fideszes polgármestert megbuktató „Ez az ördög ügyvédje” blog után most valakik „Angyal ügyvédje” néven indítottak rejtélyes honlapot, melyen azt állítják,

„egy frissen megválasztott ellenzéki polgármester, valamint pártjának egyik első számú vezetője” évek óta drogos szexpartikat tart egy budapesti, VI. kerületi új építésű házban.

A politikusok a lányokat állítólag egy „zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül” rendelik házhoz, amely „fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat” közvetít, óránként 80-100 ezer forintért.

A blog, melyről a Fidesz-közeli Pesti Srácok számolt be először, azt állítja, három olyan nőről is tud, akik bizonyítékokkal rendelkeznek a bulikról, és akár bíróság előtt is vallanának a részletekről.

A lakás tulajdonosa „minden jel szerint az az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt az ingatlant egyszer sem tüntette fel” – olvasható az oldalon. Az blog informátora szerint „ez a parlamenti képviselő és barátja, a frissen megválasztott polgármester” hétvégente gyakran látogatja a lakást, „útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pub-ot, ahová pártjuk is gyakran szervez »csapatépítő« rendezvényeket”.

Az „Angyal ügyvédjének” állítása szerint a politikusok drogdíleréről is van információja: a beszerző október 13-a után állást kapott a barátja által vezetett önkormányzatban, ahol a mai napig is dolgozik.

A blog azt ígéri, hogy

ha a történet főszereplői év végéig nem vonulnak vissza a közélettől, január 1-én megnevezi őket.

A 24.hu-nak többen megerősítették, hogy MSZP-sek szoktak az Old Rams Pub-ba járni, „viszont bárkivel beszéltünk, azt mondta, ennyi az összes igazság a történetben” – írják.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!