Rácz "Mr. Rick" Erik és Boldog István fideszes országgyűlési képviselő az I. Retro Road Show fesztiválon.

Letűnt popikon lánya a 22 évesen helyettes államtitkárrá lett Rácz Zsófia

Az Index vette észre, hogy a 22 éves joghallgatóként helyettes államtitkárrá előlépő Rácz Zsófia nem kisebb művész legenda, mint

Rácz Erik, azaz Mr. Rick, a 90-es évek popsztárjának lánya.

Mr. Rick többek között olyan feledhetetlen zeneművekkel ajándékozta meg az országot, mint a Zárjon be a gyár, vagy Life is life átirat, a Szállj, csak szállj.

Rácz Zsófia, akit Novák Katalin mutatott be szerdán a Facebookon, korábban a Fidesz-közeli Alapjogokért Központnál is dolgozott, tagja volt a Mathias Corvinus Collegiumnak, emellett a jóga démonidéző hatásairól magyarázó Németh Sándor újságjában, a Hetekben is jelentek meg írásai, de a Hír TV Címlap című műsorában is megfordult már.

Érdekes adalék lehet még az ország legfiatalabb államtitkára-témához, hogy Rácz Zsófia édesapja már tavaly a fideszes Boldog Istvánnal koncertezett együtt:

Mr. Rick barátommal nyitottam meg az I. Retro Road Show fesztivált.Gratulálok a szervezőknek, jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kívánok a résztvevőknek!

Közzétette: Boldog István – 2018. március 16., péntek

Kiemelt kép: Rácz "Mr. Rick" Erik és Boldog István fideszes országgyűlési képviselő az I. Retro Road Show fesztiválon. (Facebook/Boldog István)

Kapcsolódó hírek