Letűnt popikon lánya a 22 évesen helyettes államtitkárrá lett Rácz Zsófia

Rácz "Mr. Rick" Erik és Boldog István fideszes országgyűlési képviselő az I. Retro Road Show fesztiválon.
Rácz "Mr. Rick" Erik és Boldog István fideszes országgyűlési képviselő az I. Retro Road Show fesztiválon. Fotó: Facebook/Boldog István

Az Index vette észre, hogy a 22 éves joghallgatóként helyettes államtitkárrá előlépő Rácz Zsófia nem kisebb művész legenda, mint

Rácz Erik, azaz Mr. Rick, a 90-es évek popsztárjának lánya.

Mr. Rick többek között olyan feledhetetlen zeneművekkel ajándékozta meg az országot, mint a Zárjon be a gyár, vagy Life is life átirat, a Szállj, csak szállj.

Rácz Zsófia, akit Novák Katalin mutatott be szerdán a Facebookon, korábban a Fidesz-közeli Alapjogokért Központnál is dolgozott, tagja volt a Mathias Corvinus Collegiumnak, emellett a jóga démonidéző hatásairól magyarázó Németh Sándor újságjában, a Hetekben is jelentek meg írásai, de a Hír TV Címlap című műsorában is megfordult már.

Érdekes adalék lehet még az ország legfiatalabb államtitkára-témához, hogy Rácz Zsófia édesapja már tavaly a fideszes Boldog Istvánnal koncertezett együtt:

Mr. Rick barátommal nyitottam meg az I. Retro Road Show fesztivált.Gratulálok a szervezőknek, jó szórakozást, kellemes kikapcsolódást kívánok a résztvevőknek!

Posted by Boldog István on Friday, March 16, 2018

Kapcsolódó hírek