Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Lezuhant egy teherautó a Nagyszőlős utcai felüljáróról

Sérült tehergépkocsi, miután átszakította a szalagkorlátot és lezuhant Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra 2019. december 2-án. A balesetben az autó vezetője megsérült.
Sérült tehergépkocsi, miután átszakította a szalagkorlátot és lezuhant Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra 2019. december 2-án. A balesetben az autó vezetője megsérült. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Átszakította a szalagkorlátot és lezuhant egy teherautó a XI. kerületi Nagyszőlős utcai felüljáróról a Budaörsi útra, az oldalára fordult jármű a városból kifelé vezető mindkét sávot elfoglalja a Petőfi-laktanya előtt.

Tűzoltók és rendőrök a Budaörsi úton, ahova lezuhant egy tehergépkocsi a Nagyszőlős utcai felüljáróról 2019. december 2-án. A balesetben az autó vezetője megsérült.

Tűzoltók és rendőrök a Budaörsi úton, ahova lezuhant egy tehergépkocsi a Nagyszőlős utcai felüljáróról 2019. december 2-án. A balesetben az autó vezetője megsérült.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A balesetben a teherautó vezetője megsérült – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő délután a rendőrségi honlapon.