Bulvár

Hajdú Péter kiröhögte Magyar Pétert, majd gyorsan letiltotta a kommentelési lehetőséget

Belföld

Felcsútra megy Magyar Péter

Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Egy BKK-s nyikhaj és egy csokievő utas hisztériájától forr az internet

Csütörtök este óta terjed a Facebookon egy videó, melyen a BKK jegyellenőre veszekszik egy utassal.

A felvétel a kettes villamoson készült, és az utas bűne az volt, hogy kibontott egy szelet csokoládét, mire a végig rágózó ellenőr megpróbálta leszállítani a járműről. A videó alapján végül mindketten leszálltak, majd az utas és az ellenőr még a megállóban is folytatták a vitatkozást.

https://www.facebook.com/1285906834853739/videos/467041134017060/

Az Index kereste az ügyben a BKK-t, ahol azt közölték, tudnak az incidensről és már vizsgálják. Közleményük szerint a felvételen látható konfliktusnak az volt az előzménye, hogy az utas nem a felszállása után azonnal, hanem utólag, a jegyellenőrzést észlelve kezelte a jegyét, az ellenőr ezt kifogásolva állt le vitatkozni vele.

„Mindez azonban nem menti fel a jegyellenőr kollégát, valóban nem megfelelően kezelte a szituációt, viselkedése nem felelt meg a BKK Zrt. szolgáltatói elvárásainak” – teszi hozzá a cég kommunikációs központja. A BKK tudomása szerint a vitatkozó felek rövid szóváltás után, még a megállóban elváltak egymástól. A BKK nem tett feljelentést az ügyben, a rendőrség értesítésére nem került sor.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!