Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Ismét elfogták Marian Cozma egyik gyilkosát, ezúttal prostitúcióra kényszerített egy nőt

Sz. Iván elfogása a rendőrség felvételén.
Sz. Iván elfogása a rendőrség felvételén. Fotó: police.hu

Újra rács mögé került Sz. Iván, akit Marian Cozma meggyilkolásáért korábban 13 év fegyházra ítéltek, de büntetéséből tavaly nyáron, feltételesen szabadult.

A férfit november 13-án fogták el a rendőrök annak kapcsán, hogy a gyanú szerint a 37 éves enyingi férfi és három társa prostitúcióra kényszerített egy dunaújvárosi nőt.

A rendőrség szerint Sz. I. rendszeresen beszámoltatta a nőt a jövedelméről, amit készpénzben vagy banki utalással kellett neki elküldenie. Ebben az általa beszervezett három bűntársa segítette, akik saját bankszámlájukról vették fel az oda utalt, prostitúcióval megkeresett pénzt, majd átadtak a férfinak.

Az enyingi férfit előállították és bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A bíróság november 15-én rendelte el letartóztatását.

Lapinformációk szerint az enyingi férfi nem más, mint Sztojka Iván, aki 2009-ben részt vett a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásában. A férfit 13 év fegyházra ítélték, büntetéséből tavaly nyáron, feltételesen szabadult.

Amennyiben ismét bűnösnek találják a férfit, a feltételesen elengedett 4 év 5 hónapot is le kell ülnie.