Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Botrány a győri közgyűlés alakuló ülésén: „Borkai, gyere ki” – tömeg verte az ajtót

Ellenzéki szimpatizánsok a Győri Közgyűlés alakuló ülése közben a városháza díszterme előtt 2019. november 7-én. Az alakuló ülés ideje alatt a terem ajtajait teremőrök tartották zárva.
Ellenzéki szimpatizánsok a Győri Közgyűlés alakuló ülése közben a városháza díszterme előtt 2019. november 7-én. Az alakuló ülés ideje alatt a terem ajtajait teremőrök tartották zárva. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Óriási balhé kerekedett csütörtök délután a győri önkormányzat alakuló ülésén, ahol a szexbotrányba keveredett, a tegnap már a lemondását is belengető Borkai Zsolt is feltűnt.

A 444 tudósítása szerint a Borkaitól kérdezni akaró újságírókat rövid úton lepattintották, ugyanis megtiltották(!) a politikusok faggatását, a médiamunkásokat a karzatra terelték.

A városháza előtti téren ezalatt tüntetők gyűltek össze, akik képviselőkkel együtt megpróbáltak bejutni a díszterembe. A lépcsőn dulakodás alakult ki a biztonságiakkal, miközben Fekete Pákó Add ide a didit című örökzöldjét énekelték, mely a Borkai-féle töcskölős videón is hallható volt. A dulakodás miatt a rendőrök is kiérkeztek, a 444.hu élő videója szerint a jegyző kért segítséget.

Borkai Zsolt a győri közgyülésén

Posted by 444 on Thursday, November 7, 2019

Az ülésre megpróbált bejutni a jobbikos Varga-Damn Andrea és az LMP-s Ungár Péter parlamenti képviselő, de őket sem engedték be a terembe, hiába lobogtatták képviselőigazolványukat, az ajtót belülről bezárták.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten