Megerőszakoltak egy svéd nőt Budapesten

Budapesten, egy VII. kerületi, Wesselényi utcai lakásban megerőszakolt egy férfi egy svéd lányt még a múlt héten – írja a Ripost.

A fideszes szennybulvárnak állítólag az ingatlan tulajdonosa nyilatkozott, akinél a svéd lány és két barátnője megszállt.

A magyar férfi azt mondta, a lányok arról számoltak be neki, hogy egy közeli szórakozóhelyen voltak, amikor egyikük elfáradt, és visszament a lakásba. „A tettes követhette a lányt, hiszen pontosan tudta, hogy melyik lakásba másszon be” – magyarázta a lányok vendéglátója.

A nő lefekvés előtt állítólag kinyitotta az ablakot, nem sokkal később pedig arra ébredt fel, hogy valaki mászik be a lakásba.

„A lány állítja: a számára ismeretlen férfi szexre kényszerítette, majd arrafelé távozott, ahol bejött. Ezután a nő rögtön hívta a rendőrséget”

– olvasható a Ripost cikkében.

Úgy tudni, az érintett lányt kórházba szállították kivizsgálásra.

Nyomoz a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az Index kérdésére megerősítette az információt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság feljelentése alapján rendelt el nyomozást szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írták, ami azt jelenti, hogy egyelőre nem fogták el a bűncselekménnyel gyanúsított személyt.

Kapcsolódó hírek