Bűnügy

Őt keresik a józsefvárosi emberölés miatt

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Nagyot melegszik az idő, 21 fok is lehet a jövő héten

Harta ViktorHarta Viktor

Tegnap virradóra még -8 fokot mértek Nógrádban, és nappal is épphogy 10 fok fölé kúszott országszerte a hőmérséklet, a legfrissebb előrejelzés szerint azonban a folytatásban jóval melegebb várható.

Pénteken ország nagyobb részén vékony felhőréteg takarja az eget, de legalább pár órára – főleg a nap első felében – a legtöbb helyen azért kisüt a nap – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Számottevő csapadék nem valószínű. A délire forduló szél nagyobb területen megélénkül, Sopron térségében meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 8 és 13 fok között valószínű. Késő estére 3, 8 fok közé hűl le a levegő.

Szombat éjszaka megnövekszik a felhőzet, napközben erősen felhős vagy borult lesz az ég. Kisebb eső, zápor előfordulhat, nagyobb eséllyel a délutáni, esti órákban. Sokfelé megélénkül a déli, délkeleti szél, a Dél-Alföldön és az Észak-Dunántúlon erős széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 16 fok között alakul.

Vasárnap nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható, de többnyire csak kisebb eső, zápor, nagyobb mennyiség az Északi-középhegységben eshet. A déli, délkeleti szél sokfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul, de az északi hegyek környezetében kissé hűvösebb is lehet.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak átmenetileg süthet ki a nap, határozott felhőzetcsökkenés estétől valószínű. Egy csapadékzóna vonul át az országon, amely akár jelentősebb mennyiségű esőt hozhat. A szél délnyugatira fordul, és többfelé lesz erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 20 fok között alakul.

Kedden több-kevesebb, de nem zavartalan napsütésre számíthatunk. Az ország legnagyobb részén nem várható csapadék. A déli, délnyugati szelet erős széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 21 fok között alakul.

Ez is érdekelhet

16 megyére adtak ki veszélyjelzést – 80 km/órás szél, jég és viharok is jöhetnek

Zivatarokkal, viharos széllel érkezik egy hidegfront, kiadták a veszélyjelzést

A hét elején még fagyhat, aztán akár 26 °C sem kizárt – itt a friss előrejelzés!

Bolond időjárás: hózápor csapott le a Bakonyban, jégeső verte el a Dunántúlt

Markáns hidegfront hoz lehűlést, helyenként hózápor is előfordulhat

Már látszik, mikor várható a legnagyobb fagy – újra megszólalt a meteorológia