Brutális karambol az M5-ösön, heten meghaltak

Helyszínelés az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án.
Helyszínelés az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Hét ember halt meg abban a balesetben, amelyben egy szerb kamion összeütközött két külföldi személyautóval az M5-ös autópályán, Kistelek közelében hétfőre virradóra.

A rendőrség közlése szerint a baleset fél három körül történt a sztráda 146-os kilométerénél. Egy Budapest felé tartó kamion átszakította a szalagkorlátot és a szembejövő sávokban összeütközött két személyautóval.

A két autó kigyulladt, a benne utazó hét ember a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje nem sérült meg.

Ütközésben összetört, kiégett járművek az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án.

Ütközésben összetört, kiégett járművek az M5-ös autópályán Kistelek közelében, a 146-os kilométerszelvényében 2019. október 28-án. Fotó: MTI/Donka Ferenc

A rendőrök az autópályát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták Az útlezárás késő délelőttig eltarthat. A Röszke felé utazók a sztrádát Kisteleknél tudják elhagyni, és a balástyai felhajtónál térhetnek vissza.

Kapcsolódó hírek