Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bödőcs: Orbánt egyre nehezebb tisztelni

A Borkai-ügy pedig A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadásban.

Aktuálpolitikai kérdésekről is beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában Bödőcs Tibor humorista, aki legújabb műsorában a Borkai-botrányra is reflektál.

Bödőcs az interjúban többek között azt mondta:

„Mindannyian nevetségesek vagyunk, én is az vagyok, apám is az, Orbán Viktor is az, csak próbálják eljátszani, hogy őt csak ájultan tisztelni lehet, ami persze egyre nehezebben megy.”

Új regényének hangvételével kapcsolatban arról beszélt:

„Eddig sem finomkodtam, de most valóban bedurvult a dolog. Amikor a képmutatás kárpitja felszakad, és benézhetünk mögé – amikor a közélet a kokainról és prostikról szól –, akkor hogyan reagáljak?”

–vetette fel Borkai Zsolt szexbotrányára utalva. Hozzátette, „eddig is tudtuk, hogy miként működik a korrupció, de egy ilyen videót nézve sokkal könnyebben átélhetővé vált ez: Aperol Spritz meg az Add ide a didit. Ez jutott nekünk, A Wall Street farkasa Fásy Ádám-féle kiadása”.

Bödőcs eddig is rendesen osztotta Orbán Viktor és kormányát, de azt ígéri, ha lesz rá oka, a másik oldal is megkapja tőle a magáét.

„Kilenc éve megy a NER, eddig nem nagyon tudtam mással foglalkozni. Most, hogy az ellenzék erősödött, az a dolgom, hogy ha hülyék lesznek, akkor beszéljek róluk” – ígéri Bödőcs Tibor, aki az Orbán-rendszer alapjának a gondosan kiszámított propagandát és az „agresszív gazdasági letámadást”, a csicskítást tartja.