Sokkoló videó került ki egy állatkínzó hamburgi laborból

Megdöbbentő rejtett kamerás felvétel készült a Hamburg közelében található Farmakológiai és Toxikológiai Laboratóriumból, melyen azt látni, hogy embertelen körülmények között tartanak kutyákat, a majmokat pedig szabályosan kínozzák. A Qubit azt írja, a felkavaró képsorokat állatvédő csoportok szivárogtatták ki. A felvételen látni, amint a kutatók fémeszközökkel döfködik a nyakuknál kikötött állatokat, de azt is felvették, amint […]

Megdöbbentő rejtett kamerás felvétel készült a Hamburg közelében található Farmakológiai és Toxikológiai Laboratóriumból, melyen azt látni, hogy embertelen körülmények között tartanak kutyákat, a majmokat pedig szabályosan kínozzák.

A Qubit azt írja, a felkavaró képsorokat állatvédő csoportok szivárogtatták ki. A felvételen látni, amint a kutatók fémeszközökkel döfködik a nyakuknál kikötött állatokat, de azt is felvették, amint az egyik majom fejét az egyik ember az ajtókerethez csapja, a kutyák pedig saját ürülékükben és vérükben fekszenek a ketrecben.

A felvétel megtekintése csak erős idegzetűeknek javallott:

A videó hatalmas felháborodást váltott ki, a kísérleti állatok szenvedését szemlátomást annak ellenére nem próbálták minimalizálni, hogy erre a legtöbb országban törvény van.

Ezek is érdekelhetnek