Összeomlott VV Aurelio, miután négy év börtönre ítélték

Teljesen összeomlott VV Aurelio, akit szerdán emberrablás miatt négy év börtönre ítéltek első fokon, és mivel egy korábbi ügye miatt már volt egy 14 hónapos felfüggesztettje, ha jogerősen is elítélik, több mint öt évet hűsölhet.

A ValóVilág 6 győztese már a tárgyaláson elsírta magát, az utolsó szó jogán zokogva bizonygatta ártatlanságát, felmentését kérve.

„Nem bírnám ki a börtönt, és nem is érdemlem meg. Nem tettem semmit, nem raboltam el senkit. Ez az egész úgy tönkretette az életemet, mindennap rettegek, hogy mi fog történni. Pszichésen teljesen összetörtem már. Pár éve nagyon csúnyán belecsúsztam a drogokba, de sikerült kijönnöm ebből. Azt hittem, végre normális életem lehet, de most attól kell rettegnem, hogy mikor visznek el”

idézte a Blikk Aurelio szavait. A realityceleb nem várta meg az ítélethirdetést, annyira kikészült, hogy otthagyta a tárgyalást. Ügyvédje fellebbezést nyújtott be, így másodfokon folytatódik majd a tárgyalás.

„Majdnem elájultam, amikor meghallottam, hogy elítélték a fiamat. Szegénykém nincs jól, itthon van velünk, teljesen összetört. Nincs teljesen magánál, nem hiszi el, ami történt”

– nyilatkozta ezt már Aurelio édesanyja, hangsúlyozva, bele sem mer gondolni, hogy egyetlen gyermeke börtönbe mehet.

A Blikk szerint Aureliót a bíróságról bilincsben vihették volna el, ez ugyanis bevett szokás az olyan büntetőügyeknél, ahol minimum öt év szabadságvesztés az ítélet, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

Kapcsolódó hírek