Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Folytatódik az indián nyár, ez várható a folytatásban

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az előttünk álló napokban folytatódik a vénasszonyok nyara,

akár rövidnadrág-póló kombinációban is érdemes gondolkodni az öltözködést illetően.

Szerdán nyugat felől még átmenetileg tovább növekszik, de közben szakadozik is a felhőzet, és főként a Dunántúlon és középen alakulhat ki eső, zápor, reggel, délelőtt a nyugati megyékben egy-egy zivatar is lehet. Kezdetben keleten, majd nyugaton valószínű több napsütés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 13 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 18 és 25 fok között alakul, ám északnyugaton, nyugaton csak 15, 17 fok valószínű.

Csütörtök éjszaka, reggel elsősorban az északi völgyekben foltokban ködre kell számítani. Napközben csökken a felhőzet, többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul.

Péntek éjszaka, reggel foltokban ködre kell számítani. Többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 24 fok között várható.

A szombat hajnal és reggel is ködös lehet, majd napközben többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A déli szél többfelé megélénkül, északnyugaton néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet a hétvége első napján 19 és 24 fok között várható.

Vasárnap sok napsütés mellett felhősebb időszakok is lehetnek, és a Dunántúl nyugati részén néhol zápor is előfordulhat, másutt csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, északnyugaton helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt