Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Féláron viszi a MÁV az utasokat a Rogánnéhoz köthető rendezvényre

Harta ViktorHarta Viktor
Rogán Cecília (b) és Sarka Kata licenctulajdonosok a 2018-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján a budapesti Fröccs Terasz vendéglátóhelyen 2018. június 13-án.
Rogán Cecília (b) és Sarka Kata licenctulajdonosok a 2018-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary szépségverseny sajtótájékoztatóján a budapesti Fröccs Terasz vendéglátóhelyen 2018. június 13-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt kapnak azok, akik az október 13-i FitBalance Aréna rendezvényre utaznak – közölte a jó hírt a MÁV.

A Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra szóló jegyet kizárólag a jegypénztárban lehet megvenni, és ahhoz, hogy érvényes legyen a visszaútra, a program helyszínén le kell pecsételtetni.

A 444.hu emlékeztet: a FitBalance Arénát szervező céget 2019 májusában vette meg a Nakama & Partners Kft., mely Rogán Cecília és Sarka Kata közös cége.

A hvg.hu pedig korábban arról írt, hogy a Fitbalance Aréna Tavasz, a Fitbalance Kids és a Nemzeti Futóverseny védjegyeit birtokló „vállalkozásba” közel félmilliárd forint állami pénz csurgott már: a Magyar Villamos Művek 230 millióval, a Szerencsejáték Service Zrt. 205 millióval, az Antenna Hungária pedig 60 millió forinttal segített be Rogánné cégébe.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Indul a nap: műszaki hiba miatt késnek a vonatok a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon

Jön a nagy MÁV-káosz: csütörtökön péntek lesz, pénteken szombat, hétfőn vasárnap

Leszakadt a felsővezeték Biatorbágynál, a tűzoltók megdicsérték a türelmes utasokat

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter