Kiszivárgott a váci fideszesek „őszödi beszéde”: „mi a [email protected] tudunk itt csinálni?”

Trágárkodva vallanak a fideszes politikusok a semmittevésről.

Fördős Attila.
Fördős Attila. Fotó: Facebook/Fidesz-KDNP Pest megye 4. számú választókerület - Vác és környéke

Az Alfahír nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, mely a lap szerint egy váci fideszes összejövetelen készült, és amelyen állítólag a váci polgármester, Fördős Attila, valamint Pető Tibor alpolgármester hallható, amint a város gondjairól vitatkoznak.

A felvételen többek közt arról esik szó, hogy Vácon semmi fejlesztés nincs, rosszul gazdálkodnak.

Az is hallható, hogy egy beszélő, akit Fördősként azonosított a lap, durván kioktat valakit, feltehetően Pető Tibort:

„Tibi, te nem vagy pénzügyes, hagyjad abba az egészet, mert hülyeséget beszélsz. Nem értesz hozzá Tibi, az a baj. Nem indult mínusszal Tibi, ne vitatkozz, nem értesz hozzá és hülyeséget beszélsz, hülyeséget beszélsz, nem értesz hozzá!”

Az Alfahír a felvétel nyomán azt írja, az ominózus találkozóról egy ponton távozott a polgármester, valamint az egyik képviselő, mire társaik ezután már csak „két majomként” hivatkoznak rájuk, majd elhangzik a kérdés:

„Mi a faszt tudunk itt csinálni, baszdmeg?”

Erre az egyik résztvevő azt javasolja: vegyenek tíz sört. Ezt követően egy másik megszólaló azt mondja: „dugdossuk a lyukat, ugye, és semmi fejlesztés nincs. Sőt, állandó megoldás sincs. Helyben állunk, érted?”

A felvétel kapcsán az Index kereste Fördős Attilát, de azt a választ kapták, hogy a polgármester nem kíván reagálni az ügyre.

Kapcsolódó hírek