Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

25 fokkal tér vissza az indián nyár

Bár a kedd hajnal igen fagyosan indult, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a folytatásban

berobban a vénasszonyok nyara, rövidnadrágos idő jöhet.

Szerdán napos idő várható, emellett az északi megyékben lehet időnként több a felhő, majd estétől északnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és akkor ott még kisebb eső, zápor is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15, 22 fok között valószínű.

Csütörtökre virradóan keleten is megnövekszik a felhőzet. Eleinte többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és több helyen várható eső, zápor, majd előbb északon, később másutt is szakadozik a felhőzet, és megszűnik a csapadék. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13, 19 fok között alakul.

Pénteken sok napsütés mellett általában gyengén felhős időre számíthatunk, de északon időnként lehetnek felhősebb periódusok, arrafelé helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5, 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 21 fok között alakul.

Hétvégén tovább melegszik az idő

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos, csapadékmentes idő várható. Hajnalban ködfoltok kialakulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6, 11,

a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 23 fok között alakul.

Vasárnap, az önkormányzati választás napján többnyire gyengén felhős, napos, száraz idő várható. Hajnalban ködfoltok kialakulhatnak. Napközben a délnyugati, déli szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 24 fok között alakul.

Hétfőn napos idő valószínű kevés felhővel, csapadék nélkül. Hajnalban ködfoltok kialakulhatnak. A déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 14,

a legmagasabb nappali hőmérséklet pedig már 21, 25 fok között alakul majd a meteorológusok szerint.

Durva, ami közelít, több megyére veszélyjelzést adtak ki

Most közölte a meteorológia: nem mindennapi, ami történik

A hegyekben már havazik

Kiadták a riasztást: heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

118 éve nem volt ilyen meleg Magyarországon, mint tegnap; megdőltek a rekordok