Népszava: útépítő munkást gázoltak halálra a félkészen átadott R67-es úton

Teherautó gázolt halálra egy gyalogost péntek hajnalban az R67-es számú főútvonal 74. kilométerszelvényében Somogybabodnál, a Népszava információi szerint a balesetben egy, az épülő gyorsforgalminál dolgozó munkás hunyt el. A lap felidézi, az R67-es 26,4 kilométeres, Somogyaszaló és Látrány közötti szakaszát hétfőn adták át, amin annyira érződött a kampányszag, hogy a nemzetiszín-szalagra azt írták: „részátadás”. Nem […]

Népszava: útépítő munkást gázoltak halálra a félkészen átadott R67-es úton
Fotó: police.hu

Teherautó gázolt halálra egy gyalogost péntek hajnalban az R67-es számú főútvonal 74. kilométerszelvényében Somogybabodnál, a Népszava információi szerint a balesetben egy, az épülő gyorsforgalminál dolgozó munkás hunyt el.

A lap felidézi, az R67-es 26,4 kilométeres, Somogyaszaló és Látrány közötti szakaszát hétfőn adták át, amin annyira érződött a kampányszag, hogy a nemzetiszín-szalagra azt írták: „részátadás”.

A Népszava úgy tudja, az R67-esen nemcsak útépítő munkások dolgoznak, hanem Dél-Somogyból naponta 200 kilométert ingázó közmunkások is.

A lap kereste a Magyar Közút Zrt.-t és a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t, arra keresve a választ, hogy miért kellett idejekorán átadni az út egy részét, nem lett volna-e biztonságosabb megvárni, amíg novemberre elkészül mindkét oldal, választ azonban egyelőre nem kaptak.

Ezek is érdekelhetnek