Lövés a IX. kerületben, kivonult a TEK

Hatan támadtak egy nőre.

A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.
A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt a IX. kerületi Soroksári úton, a verekedés közben egy lövés is eldördült – írt a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint a sértett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Terrorelhárítási Központ kutyás egységének munkatársa 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Terrorelhárítási Központ kutyás egységének munkatársa 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A sértett megmutatta, hogy a támadók merre menekültek el. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és jelenleg is keresik őket.

A Terrorelhárítási Központ munkatársai is a helyszínen vannak.

Kapcsolódó hírek