Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Szeméthegyet növesztett Felcsút mellé a bicskei fideszes önkormányzat cége

Szeméthegyet növesztett Felcsút mellé a bicskei fideszes önkormányzat cége

Több száz tonna hulladék áll hegyekben Bicske határában, alig 800 méterre a világ legszebb luxusstadionjától, a felcsúti Pancho Arénától, mert a helyi fideszes önkormányzat tulajdonában lévő Zöld Bicske Kft. elszámolási vitában áll a tatabányai hulladékfeldolgozóval, ahol a bicskei hulladéklerakó szemetének végleges feldolgozása történne.

A Bicskei Szó cikke szerint közel fél éve nem szállíthat Tatabányára sem kommunális, sem szelektív hulladékot a Zöld Bicske, mely többek között Budakalász, Telki és a viszonylag távoli Pilisvörösvár hulladékát is ideiglenesen Bicskén állomásoztatja. Beszámolók szerint mostanra több száz tonna kommunális-, valamint ezer tonna szelektív hulladék torlódott fel Felcsút és Bicske között.

Több száz tonna felgyülemlett szemét Bicske határában, 800 méterre a világ legszebb luxusstadionjától, a felcsúti Pancho Arénától

Szeméthegyet növesztett Felcsút mellé a bicskei fideszes önkormányzati céghttps://hirek.ma/2019/09/15/szemethegyet-novesztett-felcsut-melle-a-bicskei-fideszes-onkormanyzati-ceg

Posted by Hírek Ma on Sunday, September 15, 2019

Úgy tudni, a háttérben ötszázmillió forintos tartozás áll fenn a bicskei önkormányzati cég részéről.

A mostanra telített és valószínűleg környezetszennyező hulladéktelepet munkagépekkel igyekeznek folyamatosan tömöríteni, hogy legyen hely az újabb érkező szemétnek.

Információk szerint a hét elején a cég dolgozóinak egy része a munkakörülmények és bérfeszültség miatt fel sem vette a munkát, ami Bicske több pontján fennakadást eredményezett a kommunális hulladék elszállításában.