Baleset

Súlyos buszbaleset történt az éjszaka Zalában, rengetegen megsérültek

Baleset

Két férfit holtan találtak Budapesten

Belföld

Videóval üzent Magyar Péter a fideszeseknek, akik két napja a péniszén lovagolnak

2-1-re kikapott a válogatott Szlovákiától, harmadik helyre csúsztak vissza a magyarok

„Szarszlovákia” is megállította a magyar aranylábúakat.

magyar_szlovak
A gólszerző Szoboszlai Dominik (j), mellette Dzsudzsák Balázs (k) és Baráth Botond (b) örül a labdarúgó Európa -bajnoki selejtező E csoportjában játszott Magyarország - Szlovákia mérkőzésen a Groupama Arénában 2019. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Szlovákia csapatától a hétfői Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen,

így csoportjában az elsőről visszaesett a harmadik helyre.

A vendégek a 40. percben Robert Mak góljával szereztek vezetést, majd a második félidő elején Szoboszlai Dominik szabadrúgásból egyenlített. A győztes találatot Robert Bozenik szerezte az 56. percben, így a magyarok hatodik mérkőzésükön is nyeretlenek maradtak Szlovákia ellen.

Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával a nemzeti együttes először szenvedett vereséget hazai pályán, ezzel a kudarccal a horvátok vezetik a csoportot, egypontos hátránnyal Szlovákia és Magyarország követi, de előbbi jobb egymás elleni eredményével a második.

„A játékosokat elismerés illeti, mert legalább olyan jól futballoztunk mint a szlovákok, talán jobban is, mert több lehetőségünk volt, de ellenfelünk nagyobb százalékban használta ki azokat”

– magyarázta Marco Rossi azt a magyar csapatot nem először hátrányosan érintő körülményt, hogy a focit végtére is gólra játsszák.

A magyarok legközelebb október 10-én Splitben a világbajnoki ezüstérmes Horvátország vendégei lesznek.

A hazai szurkolók „Az Európa-bajnokság előttetek, a fekete sereg mögöttetek” kiírással köszöntötték a magyar válogatottat, egyúttal arany-fekete háttérben úszva kifeszítettek egy hatalmas molinót, amely Mátyás királyt ábrázolta lovon ülve. Az impozáns látvány után kevésbé volt sportszerű, hogy egymás nemzeti himnuszát mindkét fél kifütyülte.

Ez is érdekelhet:
Villám csapott egy autóba az M6-oson

Rovarirtóval szennyezett babot hívott vissza egy áruházlánc

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a magyar válogatott sportoló

Milliókat fizetett a válogatott korábbi csapatkapitánya egy férfinak, akit a Bazilikánál mellkason rúgott

Összeomlott a magyar válogatott: így magyarázza Rossi és játékosai a németek elleni 5-0-s zakót

Marco Rossi miatt lesz tüntetés Budapesten

Csányi Sándor megszólalt a válogatott Eb-szerepléséről