Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Baleset

Súlyos vonatbaleset Adácsnál, a mozdonyvezető beszorult a fülkébe, mentőhelikoptert is riasztottak

Bűnügy

Közösült vele, mielőtt elvágta a torkát: sokkoló részletek derültek ki a miskolci pályaudvaron talált holttest ügyében

Szörnyű baleset az M5-ösön, anya és gyermeke is meghalt

Kiégett autóroncsok az M5-ös autópálya mellett Felsőpakony határában, ahol hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval 2019. szeptember 6-án.
Kiégett autóroncsok az M5-ös autópálya mellett Felsőpakony határában, ahol hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval 2019. szeptember 6-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Forgalommal szemben haladó autó okozott tragikus balesetet az M5-ös autópályán

Felsőpakonynál péntekre virradóra, a rendőrség azt írja, a karambolban hárman meghaltak, hárman megsérültek.

Rendőrségi helyszínelés az M5-ös autópályán Felsőpakony határában, ahol hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval 2019. szeptember 6-án.

Rendőrségi helyszínelés az M5-ös autópályán Felsőpakony határában, ahol hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval 2019. szeptember 6-án.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Egy személyautó a forgalommal szemben – Szeged irányába – közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval.

Az ütközés után mindkét autó az árokba csapódott, mindkettő kigyulladt. A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelték le a sztrádáról.

Két személyautó ütközött össze péntekre virradóra az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, Felsőpakony közelében.

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Friday, September 6, 2019

A Blikk úgy tudja, a forgalommal szemben haladó kocsiban egy anya és gyermeke ült, a másik autóban négyen utaztak. A lap szerint a karambolban az anya és gyermeke is elhunyt, a másik autóban ülők közül egy ember vesztette életét.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!