Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Kiadós eső közelít, 17 fokig hűlhet a levegő

Az Időkép előrejelzése szerint péntektől búcsút inthetünk a napsütéses, nyárias időnek, nyugat felől befut egy hullámzó hidegfront, melyet egy mediterrán ciklon követ.

A hét utolsó munkanapján nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de a középső és keleti országrészben még több órás szűrt napsütésre lehet számítani. Eső, zápor elsősorban nyugaton fordulhat elő. Többfelé feltámad az északi-északkeleti szél, nyugaton és északkeleten erős lökések is lehetnek,

nyugaton 19-22, máshol még 23 és 29 fok között alakul a csúcshőmérséklet, a legmelegebb a Dél-Alföldön lesz.

Hétvégén gyakran lesz erősen felhős az ég, többfelé és több alkalommal kell esőre, záporra, zivatarra számítani. Szombaton több helyen, vasárnap főként a középső és keleti tájakon dörrenhet meg az ég, az intenzívebb gócokat kiadós csapadék és erős légmozgás kísérheti. Az éjszakák enyhébbek lesznek, nappal viszont az ország zömében szombaton és vasárnap is 18-24 fok közötti csúcshőmérséklet várható, csupán délkeleten lehet 25-27 fok.

Hétfőn egy mediterrán ciklon érkezik meg, melynek hatására kezdetben sokfelé, majd egyre inkább az ország északkeleti, keleti felén eshet, több helyen kiadós mennyiségben. A középső és keleti tájakon továbbra is lehetnek zivatarok. A délies szél keleten is nyugatira, északnyugatira fordul, többfelé erős, néhol viharos lehet.

Őszies időre van kilátás: 17-22 fokos maximumok várjatók, ennél a Tiszántúl keleti felén lehet picit melegebb.

A kedd már nem lesz annyira esős, többfelé előbújik majd a nap, a szél is mérséklődik, csupán északon, északkeleten és nyugaton lehetnek élénkebb széllökések. Nem lesz rövidnadrágos idő: 18-23 fok várható.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten