Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bölcsődében, gyerekek között pucsítozva kampányolt a fideszes polgármester Baján

Gyerekek köszönik az intézmény fejlesztését Fercsák József fideszes polgármester bácsinak Baján, a Kodály utcai bölcsődében.
Gyerekek köszönik az intézmény fejlesztését Fercsák József fideszes polgármester bácsinak Baján, a Kodály utcai bölcsődében. Fotó: Facebook/Fercsák József

A Bajai Hírhatár vette észre, hogy a város fideszes polgármestere, Fercsák József berongyolt egy helyi bölcsődébe, és gyerekek között fotóztatta magát egy befejeződött fejlesztés kapcsán.

„Kedves és mosolygós kisgyermekek fogadtak a megújult Kodály utcai bölcsődében! Az intézmény fejlesztése egy nyertes pályázat és az önkormányzat által biztosított önerő révén valósult meg, a felújításnak köszönhetően a gyerekek és a nevelőik megszépült környezetben tölthetik mindennapjaikat”

magyarázta Facebook-oldalán a polgármester, akit a jelek szerint nem hatottak meg Székely László ombudsman szavai, aki még az EP-kampány előtt arra kérte a politikusokat, tartózkodjanak a gyerekek felhasználásától a kampányban, mert nincs helyük a pártpolitikában.