Szögbe hajtott egy fideszes Siófokon, a családját is félti

Szögbe hajtott egy fideszes Siófokon, a családját is félti
Fotó: Facebook/Balogh Renáta

Talpas szegbe hajtott Balogh Renáta siófoki fideszes képviselőjelölt, állítása szerint a defektet okozó eszközt valaki az autója kereke alá tette a hétvégén – írja Facebook-oldalán, megrázó esetnek nevezve a történteket.

Balogh szerint szombaton, aláírásgyűjtés során hazament ebédelni, indulás után azonban hallotta, hogy kopog a kerék. Kiszállt, ekkor látta, hogy defektet kapott, a kerékből pedig egy fémlapra hegesztett szög mered ki. A kiérkező mobilgumis szerint

egyértelműen károkozás céljából készült az eszköz.

„Elképzelni sem tudom és nem is akarom, mi történhetett volna, ha nem hallom meg, hogy baj van, ha hosszabb útra indulok, nagyobb sebességgel, és mondjuk a lányaim is velem vannak. Számomra aggasztó és egyben félelmetes, ami történt. Édesanyaként, nőként értetlenül állok a történtek előtt, hogy ki és miért akar nekem, a családomnak ártani? Kinek állok útjában, aki így akar fenyegetni, bántani?”

– fakadt ki a közösségi oldalán a képviselőjelölt, megjegyezve, a családját és a kutyáját is félti ezek után. Balogh hétfőn feljelentést tett az ügyben.

Kapcsolódó hírek