Megszólalt az autós, aki szándékosan szívatta a buszt Budapesten

Záróvonalon keresztül akart bevágni egy busz elé egy autós Budapesten, majd miután hoppon maradt, minden trükköt bevetett, hogy bosszút álljon.

Az RTL Klub által bemutatott felvétel nagy indulatokat kavart, az Index pedig levelet kapott egy személytől, aki azt állítja, ő a videóban szereplő autós.

A férfi azt írja, a konfliktusnak voltak előzményei, az dühítette fel, hogy a busz kivágott elé a megállóból, miközben ő – állítása szerint – szabályosan közlekedett.

A sofőr egyébként elismeri, hogy szabálysértést követett el, viseli is a következményeket, de azt írja, semmiféle ártó szándék nem volt benne, és eszébe sem volt leckéztetni a busz vezetőjét.

Mint fogalmaz, álmában sem gondolta, hogy a busz kihajt elé és hirtelen fékezésre kényszeríti. Szeretett volna rendőri intézkedést kérni, a motorháztetőt is állítólag csak azért nyitotta fel, hogy felhívja magára a figyelmet – hátha észreveszi egy járőr.

„Valahogy az tűnt józan megoldásnak, ha nem engedem el a helyszínről azt, aki ellen az intézkedést akarom kérni. Kiszállva a kocsiból oda is léptem a buszvezető ablakához, hogy kommunikálni tudjunk egymással, de nem nyitotta ki az ablakot”

– magyarázta tettét az autós, aki a „lincshangulat” elkerülésének érdekében állt végül odébb.

Ezek is érdekelhetnek