A Fidesz úgy tudja, Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot

Gyurcsányék ki akarják szolgáltatni az országot Brüsszelnek, kormányzásuk alatt feladták Magyarország gazdasági szuverenitását – mesélte a Fidesz csütörtökön az MTI-nek.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra válaszul üzente, hogy előzőleg Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője sajtótájékoztatón azt mondta,

pártja az EP-ben kezdeményezi, hogy az unió jogi eszközökkel kötelezze Magyarországot az euró bevezetésére, amit korábban a népszavazással megerősített csatlakozási feltételei között vállalt.

A Fidesz válaszul azt írta, Gyurcsányék kormányzásuk alatt feladták Magyarország gazdasági szuverenitását, tönkretették, eladósították, csaknem csődbe vitték az országot, egekben volt az infláció és magas adókulccsal sújtották a munkát, a jövedelmeket. Ezzel szemben a Fidesz kormányzása óta az ország állítólag pénzügyileg erősödik, az unió egyik legdinamikusabban növekvő gazdasága, folyamatosan csökken az államadósság, tartósan alacsony a hiány és az infláció – áll a riposztban.

Kapcsolódó hírek