Ingyenes koncertet ad Bryan Adams a Hősök terén félmilliárd forintból

Bryan Adams.
Bryan Adams. Fotó: Wikipedia.org

Ingyenes koncertet ad Bryan Adams szeptember 28-án a Hősök terén, a kanadai világsztár a Szerencsejáték Zrt. szervezésében érkezik,

az állami cég ezzel ünnepli a Skandináv lottó huszadik születésnapját.

A kanadai előadó kifejezetten erre az estére készített kétórás exkluzív showval lép fel. Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik.

A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások következnek. A közlemény szerint a kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva lép majd fel a magyar fővárosban. A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére exkluzív látványt terveznek.

A szeptember 28-i koncert a Hősök terén 18 órakor a Wellhello koncertjével kezdődik, Bryan Adams 20 órakor lép színpadra. A Szerencsejáték Zrt. a közleményben kiemelte: a társaság, összhangban társadalmi felelősségvállalási programjaival ezen az eseményen is kiemelt figyelmet fordít a fogyatékossággal élő személyekre. Ennek jegyében kibővített mobillelátó várja az érdeklődőket.

A Szerencsejáték Zrt. tavaly Singgel és Shaggyvel ünnepelte, hogy harminc éves lett a Hatos lottó. A közlemény szerint az idei szuperkoncert a tavalyi eseménnyel megegyező költségvetéssel valósul meg, vagyis várhatóan

félmilliárd forintba fog kerülni.

Kapcsolódó hírek