Kitört a kémbotrány a magyar futballban

Fernando Fernandez.
Fernando Fernandez.

Kémkedési ügy árnyékolja be a „nívós” magyar elsőosztályú labdarúgás egét. A balhé az NBI két borsodi csapata, a Mezőkövesd és a Diósgyőr között robbant ki, akik épp ma játszanak egymással.

A szokásos meccs előtti nyilatkozatokra az Index hívta fel a figyelmet, ugyanis Fernando Fernandez, a DVTK spanyol edzője furcsa megjegyzést tett.

A tréner azt sérelmezte, hogy a Mezőkövesd állítólag megbízott valakit, hogy lesse ki, mit csinálnak az edzésen a diósgyőri játékosok (a videón 2:1n5-től).

„Sohasem csinálnék ilyet. Ha Kuttor Attilának (a Mezőkövesd edzőjének) szüksége van arra, hogy dolgozunk, akkor szívesen felveszem neki az edzést videóra, és a kezébe adom”

– dohogott Fernandez.

A diósgyőri vezetőedző szerint az edzőcentrum közelében kémkedő személy a kocsijában rögzítette, mi történik az edzésen, és a telefonjába írta bele az információkat.

A mezőkövesdiek részéről Tóth László szakmai igazgató reagált a vádakra, mint a Nemzeti Sportnak elmondta, jót nevettek rajta, és fogalmuk sincs, honnan vették, hogy az állítólagos kémnek bármi köze lenne a klubjukhoz.

Kapcsolódó hírek