Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Hárman meghaltak egy vasúti balesetben Kismarosnál

Vonat mozdonya, amely személygépkocsival ütközött Kismarosnál 2019. augusztus 21-én. Az autóban utazó három ember meghalt.
Vonat mozdonya, amely személygépkocsival ütközött Kismarosnál 2019. augusztus 21-én. Az autóban utazó három ember meghalt. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

Egy személyautóban utazó három ember meghalt szerda este Kismarosnál, amikor járművük a fénysorompó tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott és összeütközött egy vonattal – közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint 19 óra körül egy nemzetközi gyorsvonat személyautóval ütközött a 12-es főút 9. kilométerszelvényénél, Kismaros és Nagymaros között.

Tűzoltók egy összeroncsolódott személygépkocsinál, amelyben hárman meghaltak, amikor vonattal ütközött Kismarosnál 2019. augusztus 21-én.

Tűzoltók egy összeroncsolódott személygépkocsinál, amelyben hárman meghaltak, amikor vonattal ütközött Kismarosnál 2019. augusztus 21-én.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Mávinform azt közölte: a Varsó felől a Nyugati pályaudvarra tartó Báthory EuroCity ütközött össze a személygépkocsival. A helyszínelés és a műszaki mentés idejéig a vasútvonal mindkét oldalán vágányzár volt életben, ezért a Budapest-Vác-Szob vonalon jelentősen meghosszabbodott este a vonatok menetideje.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a műszaki mentést a váci és fővárosi tűzoltók mellett a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat munkatársai végzik.

Kismaroson valaki szaros népszavazási lapot dobott az urnába

Több helyen is gázolt a vonat csütörtök délelőtt

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Halálos tragédia Budapesten

Ingyenes európai vonatbérletre pályázhatnak a 18 éves fiatalok