Száznál több rendőr csapott le egy bűnbandára a Balatonnál

Száznál több rendőr hajtott végre összehangolt akciót a kábítószer-kereskedelem felszámolásáért szerdán Siófokon és más Balaton-parti településeken –közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön. Tizenkilenc embert hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hetet őrizetbe vettek. A siófoki kapitányság a Készenléti Rendőrséggel együttműködve hajtotta végre az akciót, amelynek célja drogkereskedők elfogása, egy terjesztői hálózat felszámolása volt. Huszonkét embert állítottak elő, […]

Száznál több rendőr csapott le egy bűnbandára a Balatonnál.
Száznál több rendőr csapott le egy bűnbandára a Balatonnál. Fotó: police.hu

Száznál több rendőr hajtott végre összehangolt akciót a kábítószer-kereskedelem felszámolásáért szerdán Siófokon és más Balaton-parti településeken –közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Tizenkilenc embert hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hetet őrizetbe vettek.

A siófoki kapitányság a Készenléti Rendőrséggel együttműködve hajtotta végre az akciót, amelynek célja drogkereskedők elfogása, egy terjesztői hálózat felszámolása volt.

Huszonkét embert állítottak elő, akik közül tizenegyet kábítószer-kereskedelem bűntette, nyolcat kábítószer-birtoklás vétsége miatt hallgattak ki gyanúsítottként. Előbbiek közül hét embert őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Több lakást is átkutattak a rendőrök, akik többféle kábítószergyanús fehér port, növényi törmeléket, készpénzt, a bűncselekményből származó vagyon elkobzása érdekében pedig gépjárműveket, ékszereket, műszaki cikkeket és mobiltelefonokat foglaltak le.

Kapcsolódó hírek