Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a kőbányai gyilkosság kapcsán

Az gyilkosság áldozata, a 23 éves Kata.
Az gyilkosság áldozata, a 23 éves Kata.

A Blikk információi szerint félénk, visszahúzódó, a vér látványától is kifejezetten irtózó fiúnak ismerték meg Nagy-Britanniában a munkatársai Cs. Dánielt, akit azzal gyanúsítanak, hogy július 30-án megölt egy 23 éves lányt egy kőbányai kisboltban.

A lap szerint az áldozatnak egy pulóvert tömött a szájába gyilkosa, majd elvágta a nyakát. Cs. Dánielt Frankfurtban fogták el a hatóságok.

A fiú édesanyjának egy ismerőse a Blikknek azt mondta, Dániel anyja rettenetes lelkiállapotban van és hisz gyermeke ártatlanságban.

A nő az Egyesült Királyságban él, fia rendszeresen meglátogatta, még munkát is vállalt kint egy ideig. Mikor egy húsüzemben dolgozott, kikészült a vér látványától, hamar fel is mondott. Úgy tudni, a fiú Magyarországon élő nagyszüleit is rendkívül megviselték a történtek, napokig ki sem jöttek a lakásból.

„Dani lelkileg már gyerekkorában sem volt stabil, én ezt annak tudtam be, hogy az édesapja nagyon keményen fogta. Az iskolában soha nem bántott lányokat, a fiúkkal azonban sokat verekedett, amiért többször az igazgatói irodában találta magát”

– mesélte a Blikknek a fiú egyik ismerőse, aki szintén reménykedik abban, hogy barátja tisztázni tudja magát.

Cs. Dániel nem kérte, hogy Németországban döntsenek további sorsáról, így napokon belül hazahozhatják.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keres a Röviden!

Kapcsolódó hírek