Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Berobban a kánikula, 36 fok is lehet a hétvégén

Az Időkép legfrissebb előrejelzése szerint tovább fokozódik a meleg az előttünk álló napokban, melyet a holnap érkező hidegfront sem tud megtorpedózni.

Mint írják, csütörtökön egy gyenge hidegfront éri el térségünket. Eleinte az ország északi felében lehet számítani záporokra, gyenge esőre kell, többfelé megélénkül az északnyugati szél, de a szakemberek szerint nem lesz veszélyes. Egy-egy kisebb zápor, kisebb eséllyel lokális zivatar legfeljebb nyugaton és északon alakulhat ki. A hidegfront egy-két fokkal tekeri le a hőmérsékletet: 26-33 fokos maximumokra van kilátás.

Pénteken a reggeli órákban lehet néhol felhősebb az ég, délutánra mindenütt a napsütésé lesz a főszerep. Említésre méltó csapadék sehol nem várható, 30-35 fokig melegszik a levegő.

Szombaton még több napsütés várható,

32-36 fokos meleg ígérkezik.

Az időjárásportál szerint északnyugaton megélénkülhet a délies szél, majd estétől szintén északnyugaton északiasra fordul és megerősödik a légmozgás.

Vasárnap is sok lesz a napsütés, délutánra több lesz a felhő, gyenge záporok az északkeleti tájakon alakulhatnak ki. Folytatódik a kánikula, 30-35 fokig melegszik a levegő. A Dunántúlon és északon is megerősödhet a sokfelé egyébként is élénk szél.

Az előrejelzés szerint a jövő hét elején várhatóan tovább fokozódik a forróság, de kedd, szerda környékén egy hidegfront hozhat enyhülést.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!