Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Kigyulladt egy lakás Kispesten, ketten az erkélyen rekedtek

Tűzoltók emelőkosaras daruval és hordággyal mentenek egy férfit egy tízemeletes társasház negyedik emeleti lakásának erkélyéről a XIX. kerületi Zrínyi utcában 2019. augusztus 8-án.
Tűzoltók emelőkosaras daruval és hordággyal mentenek egy férfit egy tízemeletes társasház negyedik emeleti lakásának erkélyéről a XIX. kerületi Zrínyi utcában 2019. augusztus 8-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Tűz volt egy negyedik emeleti panellakás konyhájában Budapesten, a XIX. kerületi Zrínyi utcában kedden délelőtt – írja a katasztrófavédelem a Facebookon.

A lakásban ketten voltak, a tűzoltók megérkezéséig ők az erkélyre menekültek. Egyiküket magasbólmentő segítségével hozták le az erkélyről, a másik lakót végül a lépcsőházon keresztül kísérték ki az épületből.

Tűz ütött ki egy konyhában

Kigyulladt a konyha, ketten az erkélyen rekedtekTűz volt egy negyedik emeleti panellakás konyhájában Budapesen, a XIX. kerületi Zrínyi utcában kedden délelőtt. A lakásban ketten voltak, ők az erkélyen várták meg a budapesti tűzoltókat. A tűzoltók egyiküket magasbólmentő segítségével hozták le az erkélyről, míg a másik lakót a lépcsőházon keresztül kísérték ki az épületből. A tűzoltók perceken belül eloltották a lángokat. A mentők is a helyszínre érkeztek.Videó:FKI/Videócsoport

Posted by BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság on Tuesday, August 6, 2019

A tűzoltók perceken belül eloltották a lángokat. A mentők is a helyszínre érkeztek.

Halálos tragédia Budapesten

Elkapták az Andrássy úti Louis Vuitton-bolt kirablóit

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Több helyen is gázolt a vonat csütörtök délelőtt

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán