Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Akár tízszer többe kerülhet az új kézicsarnok, mint amennyit Kocsis Máté jósolt

A budapesti birkózó-világbajnokságnak otthont adó Papp László Budapest Sportaréna egy nappal az első versenynap előtt 2018. október 19-én.
A budapesti birkózó-világbajnokságnak otthont adó Papp László Budapest Sportaréna egy nappal az első versenynap előtt 2018. október 19-én. Fotó: MTI/Czagány Balázs

Ahhoz képest, hogy tavaly Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke még azt mondta, 10-15 milliárd forintból kijön a 2022-es budapesti férfi kézilabda Eb-re felépítendő kézilabdacsarnok, a G7.hu most már azt írja, ehhez az összeghez még bátran hozzá kell dobni egy nullát.

A lap szerint ugyanis a beérkezett ajánlatok közül

a legolcsóbb is közel 116 millió forintról szól, a legdrágább pedig a 160 milliárdhoz közelít.

A legolcsóbb ajánlatot egyébként – hogy, hogy nem – a Mészáros Lőrinc és gyerekei tulajdonában lévő Fejér B.Á.L. Zrt. adta, így vélelmezhetően a nemzet kozmikus sebességgel gazdagodó gázszerelőjének cége építheti majd a 20 ezres csarnokot.

A G7.hu szerint elképzelhető, hogy faragnak még a sokkolóan magas árból – ha például elvennének a műszaki tartalomból, akkor előfordulhat, hogy 100 milliárd forint alatt maradna a végső ár.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!