Árokba hajtott egy Forma-1-es csapat kamionja Győrnél

A Renault Forma-1-es csapat egyik szállítókamionja az M1-es autópálya 121 kilométerénél Győrnél 2019. július 29-én.
A Renault Forma-1-es csapat egyik szállítókamionja az M1-es autópálya 121 kilométerénél Győrnél 2019. július 29-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Balesetet szenvedett a Renault istálló egyik, a Magyar Nagydíjra tartó szállítókamionja hétfő késő délelőtt az M1-es autópályán, Győrnél.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy 11 óra 23 perckor, a sztráda 121. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Budapest irányába haladó tehergépjármű a pályatesteket elválasztó szalagkorlátot átszakítva átsodródott a Hegyeshalom felé vezető oldalra, ahol a vízelvezető árokba borulva állt meg.

A Kisalföld fotót is mutatott a balesetről. A képek szerint a Renault csapat kamionja járt pórul:

A Kisalföld szerint a kamionba egy ember beszorult, őt a tűzoltók szabadították ki. A sofőr megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták.

Az F1Világ.hu arról ír a csapat közleményére hivatkozva, hogy a kamion sofőrje eszméleténél van, nem szenvedett súlyos sérüléseket, ám további ellenőrzésekre kórházba szállították.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a sztráda 118-as kilométerszelvényében, Győrújbarátnál is baleset történt, ott egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott, mentőhelikopterre is szükség volt. A balesetek miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a sztráda mindkét oldalán.

Kapcsolódó hírek