Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán elmagyarázta, hogy miért gyűlölik őket ellenfeleik

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2019. július 27-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2019. július 27-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szokásos beszédét tartotta az erdélyi Tusnádfürdőn rendezett Bálványosi Szabadegyetemen Orbán Viktor miniszterelnök, aki miután a kormány állítólagos sikereit – rendezett gazdaság, emelkedő bérek, gyarapodó családok – elsorolta, kitért arra is, hogy szerinte

az ellenfelek gyűlölik őket.

„Mikor bennünket támadnak és kritizálnak, nem vitatkoznak, hanem gyűlölnek”

magyarázta Orbán a hvg.hu tudósítása szerint, és egy „régi kommunista taktikát emlegetett”: „vádold meg ellenfeled azzal, amit te csinálsz, ezért mondják, hogy mi gyűlöljük őket”.

Orbán szerint míg a liberálisok kommunista mintára egy központi hatalmat, egy nemzetek felett álló erőt akarnak, ami alatt egyesíteni lehet az európai népeket, addig a világrend helyes felfogása, hogy legyenek szabad államok, járják a saját útjukat, alakítsák ki az együttműködés rendjét.