Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Drámai küzdelem után vébé elődöntős a magyar férfi vízilabda válogatott

A magyar csapat, szemben Angyal Dániel (k) és Jansik Szilárd (j) a férfi vízilabda torna negyeddöntőjében, a Magyarország - Ausztrália mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 23-án.
A magyar csapat, szemben Angyal Dániel (k) és Jansik Szilárd (j) a férfi vízilabda torna negyeddöntőjében, a Magyarország - Ausztrália mérkőzésen a 18. vizes világbajnokságon a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 23-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A magyar férfi vízilabda-válogatott drámai küzdelemben 10-9-re legyőzte Ausztrália csapatát, így bejutott az elődöntőbe a kvangdzsui olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

Märcz Tamás együttese ezzel egyetlen lépésre van az ötkarikás kvótától, ugyanis a Koreai Köztársaságban a férfiaknál két indulási jogot osztanak ki: mivel az olimpiai bajnok Szerbia – amely világliga-győzelmével már biztosította helyét Tokióban – a negyeddöntőben kikapott a spanyoloktól, ezért a két döntős vehet részt biztosan a jövő évi ötkarikás játékokon.

Legutóbb 2013-ban Barcelonában fordult elő, hogy a férfi és a női válogatott is négy közé jutott a világbajnokságon, előbbi a katalán fővárosból arany-, utóbbi bronzéremmel tért haza.

A magyarok a csütörtöki elődöntőben – közép-európai idő szerint 11.30 órától – az olasz-görög párharc győztesével játszanak.

Kapcsolódó friss hírek

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Gázolt az M2-es metró

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz