Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Budapest rendezi a 2027-es vizes vb-t

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Julio Cesar Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke Budapest felirattal a kezében a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én.
Julio Cesar Maglione, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) elnöke Budapest felirattal a kezében a dél-koreai Kvangdzsuban 2019. július 21-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Budapest rendezheti a 2027-es olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságot, erről a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA döntött vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban.

A jelenleg is zajló világbajnokság helyszínén a FINA illetékesei úgy határoztak, hogy a 2025-ös vb-nek az oroszországi Kazany adhat otthont, két évvel később pedig ismét a magyar főváros lesz a házigazda.

Gyárfás Tamás, az úszószövetség korábbi elnöke és Szabó Tünde sportért felelős államtitkár Bol-doggal, a 2017-es vizes vb visszavont kabalaállatával.

Gyárfás Tamás, az úszószövetség korábbi elnöke és Szabó Tünde sportért felelős államtitkár Bol-doggal, a 2017-es vizes vb visszavont kabalaállatával.Fotó: vizipolo.hu

Budapest – amely tavalyelőtt Balatonfüreddel közösen rendezte meg a vizes sportágak csúcseseményét – Perth (1991, 1998), Róma (1994, 2009), Barcelona (2003, 2013), Fukuoka (2001, 2021) és Kazany (2015, 2025) után a hatodik olyan város lesz, amely két vb-nek is otthon ad.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Robbanás Lágymányoson, egy ember meghalt

A Kanári-szigeteken fogtak el egy emberölés kísérletével gyanúsított budapesti férfit

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot