Fékezés nélkül letarolt egy magyar családot egy BMW-s a horvát autópályán, durva videó került elő

Súlyos balesetet szenvedett csütörtökön egy magyar család a horvát autópálya egyik fizetőkapujánál, amikor hátulról nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú BMW – számolt be a részletekről a helyi sajtó pénteken.

Az eset az A4 autópályán, a Varazsd (Varazdin) közelében lévő fizetőkapunál történt. A magyar család gépkocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – szemtanúk szerint – fékezés nélkül beléjük rohant egy BMW, amelyet egy 35 éves horvát állampolgár vezetett.

Az óriási ütközéstől a magyarok autója először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott.

Háromnegyedórát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket. Válságos állapotban szállították őket kórházba. A horvát RTL tévécsatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.

Az RTL megmutatta a helyszínen működő térfigyelő kamera felvételeit is:

Kapcsolódó hírek