Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Kövér László keresztbe tett egy Orbán Viktor-szobornak

Harta ViktorHarta Viktor
Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond az Országház Bora pályázat eredményhirdetésén az Országház Vadásztermében 2019. június 14-én.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke beszédet mond az Országház Bora pályázat eredményhirdetésén az Országház Vadásztermében 2019. június 14-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A miniszterelnököt ábrázoló szobor felállítását javasolta Felcsúton, Orbán Viktor házánál a jobbikos Jakab Péter, Kövér Lászlónak azonban nem tetszett az ötlet.

Az Mfor.hu szerint Jakab a 2020-as költségvetési törvényjavaslathoz nyújtott be módosító indítványt, mely a szoborállítás költségeire 100 ezer forintot különített volna el a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációs büdzséjéből.

„Minden bukott diktátornak jár a szobor, hogy később legyen mit ledönteni. A fenti költség biztosítása mindössze 100.000 forint erejéig érintené közvetlenül a költségvetést. A megvalósításhoz szükséges fennmaradó összeg fedezése érdekében javasoljuk Mészáros Lőrinc, mint Orbán Viktor vagyonkezelője bevonását a projektbe, hogy a pénz ne legyen akadály a beruházásnál várhatóan megjelenő túlárazás esetén se”

– írta Jakab Péter az indítvány indoklásához.

Kövér László házelnök azonban visszautasította az indítványt, mondván, sérti az Országgyűlés tekintélyét, így egyelőre nem lesz Orbán-szobor Felcsúton, legalábbis ilyen módon nem.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter