Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Airsoft puskával mászkált Kelenföldön egy férfi az állomáson

Rendőrök teperték le hétfő délután a kelenföldi pályaudvaron azt a férfit, aki egy airsoft puskával sétált az állomáson.

„Vártam a Sárbogárdon átmenő Intercity-t, a 14. és a 15. peronon, amikor megláttam egy férfit utcai ruhában egy nagy gépfegyverrel a kezében. Majd pár pillanattal később négy rendőr jelent meg, kiabáltak a férfinak, néhány másodperc után pedig a betonba nyomták”

idézte a Napi.hu az esetről beszámoló olvasójukat. A férfi gyorsan el is vitték a rendőrök a helyszínről.

A BRFK később azt közölte, 15 óra 46 perckor kapták a bejelentést, hogy Budapest XI. kerületében a Kelenföldi pályaudvaron egy férfi puskával az oldalán megy le az egyik lépcsőn. A járőrök igazoltatni akarták, de a férfi ennek nem tett eleget.

A hatóság közleménye szerint a férfivel szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak, megbilincselték és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. Ott megállapították,

hogy egy airsoft, azaz apró műanyag lövedékeket kilövő, az igazira megszólalásig hasonlító játékfegyver volt nála.

Az illetékes rendőrkapitányság közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés és garázdaság szabálysértés miatt eljárás indít a férfi ellen. Az eset nem okozott fennakadást a pályaudvaron.