Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Baleset

Nagy baleset a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton, teljes útlezárás

Egymás után lépnek ki az alapítótagok Toroczkai pártjából

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke (b) a Nemzeti Légió zászlóbontásán, a Nemzeti Hadsereg megalakulásának 100. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen Szegeden, a Rerrich Béla téren 2019. június 1-jén.
Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke (b) a Nemzeti Légió zászlóbontásán, a Nemzeti Hadsereg megalakulásának 100. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen Szegeden, a Rerrich Béla téren 2019. június 1-jén. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Néhány óra alatt három meghatározó tagja is faképnél hagyta a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalmat – tudta meg a hvg.hu.

Először Orbán Imre, a párt pápai szervezetének a vezetője, a Veszprém Megyei Önkormányzat képviselője írta ki Facebook-oldalára, hogy kilép a pártból.

Nem volt jó érzés viszontlátni a Mi Hazánk Mozgalomban azokat a senkiket, akiket a Jobbikból azért szórtunk ki, mert az állandó szarrágásukkal, parttalan okoskodásukkal csak hátráltatták a munkánkat

– fakadt ki a közösségi oldalán magát „rendszerkritikusként” definiáló Orbán, aki a jelenlegi rendszerrel szemben ugyanakkor nem sok kritikát enged meg magának.

A mai nappal kiléptem a Mi Hazánk Mozgalomból és befejeztem a pártpolitikusként való politizálást. Az elmúlt egy év…

Posted by Orbán Imre on Saturday, June 15, 2019

A hvg.hu azt írja, nem sokkal később Ferenczi Gábor és Bartha Barna is kilépett Toroczkai pártjából, mindketten a pártvezetést okolják a szakításért.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!