Visszaadja képviselői mandátumát egy jobbikos

Kepli Lajos, a Jobbik vezérszónoka a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalról szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 26-án.
Kepli Lajos, a Jobbik vezérszónoka a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalról szóló törvény módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 26-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

A jobbikos Kepli Lajos visszaadja parlamenti képviselői mandátumát, mert az őszi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként indul.

Kepli Lajos csütörtökön a közösségi oldalán azt írta: az októberi önkormányzati választásokon Balatonalmádi polgármesteri tisztségéért indul, és városvezetőként a pártpolitikai csatározásoktól független módon, kizárólag a település, valamint az ott élő emberek érdekeit szem előtt tartva szeretne dolgozni, ha a helyi lakosok bizalmat szavaznak neki.

Visszaadom országgyűlési képviselői mandátumom, de továbbra is a Hazámat kívánom szolgálni.Az októberi önkormányzati…

Posted by Kepli Lajos on Wednesday, June 12, 2019

„Az első lépést ezen az úton most megteszem: június folyamán lemondok országgyűlési képviselői mandátumomról” – közölte a politikus, aki kilencévnyi képviselőség után adja vissza mandátumát.

Kepli Lajos bejegyzésében megköszöni a Jobbiknak, a párt tagjainak és szavazóinak, hogy – mint írja – „közel egy évtizeden át parlamenti képviselőként a magyar emberekért dolgozhatott”.

Kapcsolódó hírek