Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Tovább tombol a hőség, mutatjuk, mi várható

37 fok is lehet a héten.

Strandolók a balatonfenyvesi szabadstrandon 2019. június 10-én.
Fotó: MTI/Varga György

Egyre melegebb napok jönnek az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint,

a hőmérséklet napokon belül alulról súrolhatja a 40 fokot.

A szakember szerint szerdán túlnyomóan napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék az ország legnagyobb részén nem lesz, de délután, este északkeleten, valamint az Alpokalján előfordulhat néhol zápor, zivatar. A délkeleti szél több helyen megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 16, 21 fok között alakul, de északkeleten a völgyekben néhol 12, 14 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 34 fok között valószínű.

A várható meleg miatt az egész országra figyelmeztetést adtak ki szerdára:

hoseg

Forrás: met.hu

Csütörtökön napos, nagyrészt derült időre számíthatunk, kis területen lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és legfeljebb egy-egy zápor, zivatar alakulhat ki északon. A déli, délkeleti szelet többfelé élénk, nyugaton néhol erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között várható.

Pénteken többnyire derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Mérsékelt marad légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 36 fok között valószínű.

Szombaton napos idő lesz kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. A déli, délkeleti szelet többfelé élénk lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 33 és 37 fok között várható.

Vasárnap némi változás érkezik. A napsütés mellett elsősorban nyugaton és északon erősödő gomolyfelhő-képződés várható, és főként arrafelé délutántól szórványosan zápor, zivatar valószínű. A Dunántúlon a szél északnyugatira fordul, megélénkül, helyenként megerősödik, másutt csak zivatar környezetében lehet szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 32 és 36 fok között, északnyugaton 30 fok körül alakul.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz