Bűnügy

Meggyilkoltak egy házaspárt Újpesten, őrizetbe vették a fiukat

Baleset

Megtalálták a verőcei tragédia negyedik áldozatát

Belföld

Rendesen betojhattak: Orbán Viktor is beszédet mond a Békemeneten

Olimpiai bajnok vízilabdázóval küzdhet meg az ellenzék jelöltje a pécsi polgármesteri címért

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség újonnan megválasztott elnöke a szervezet tisztújító közgyűlésén a Duna Arénában 2018. szeptember 30-án.
Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség újonnan megválasztott elnöke a szervezet tisztújító közgyűlésén a Duna Arénában 2018. szeptember 30-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Péterffy Attila lesz a Mindenki Pécsért Egyesület hivatalos polgármesterjelöltje az őszi helyhatósági választásokon – közölte a szervezet elnöke szombaton.

Mellár Tamás független országgyűlési képviselő, a Párbeszéd-frakció tagja az egyesület elnökeként jegyzett közleményében azt írta:

a pénteken lejárt határidőig egy jelentkező, Péterffy Attila teljesítette a jelöltté válás feltételeit. Ennek megfelelően Pécsett előválasztásra nincs szükség, és nem is kerül rá sor.

Péterffy Attila

Péterffy Attila Fotó: MTI/Sóki Tamás

A Mindenki Pécsért Egyesület megalakulását tavaly jelentette be Mellár Tamás. A szervezet egyik alapítója Péterffy Attila.

A Fidesz szerdán jelentette be, hogy a jelenlegi polgármester, Páva Zsolt nem indul újra, maga helyett Vári Attilát, a korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót ajánlotta. Vári a jelölést megtiszteltetésnek vette, elfogadta.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!