Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

0 forintos havidíj, korlátlan mobilnet: elindult a Digi mobilszolgáltatása

Hétfőn Magyarországon is elindította a Digi a mobil telekommunikációs szolgáltatását, saját mobilhálózatán.

A lépéssel a szolgáltató portfóliója teljessé vált: a kábeltelevízió, a vezetékes internet, a vezetékes telefon és a műholdas televízió mellett így már mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is kínál a cég.

Közlésük szerint folyamatosan fejleszti mobilhálózatot és több ütemben bővítik lefedettségét, kezdetben azonban csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a mobilszolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van, annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető. A cég folyamatosan frissíti a digi.hu/lefedettseg honlapon található lefedettségi térképet, mely jelenleg, az induláskor így néz ki:

A Digi mobil telekommunikációs szolgáltatásainak lefedettsége 2019. május 27-én.

A Digi mobil telekommunikációs szolgáltatásainak lefedettsége 2019. május 27-én.Forrás: digi.hu

A közlemény kitér rá, hogy a Digi a mobiltelefon szolgáltatása indulásától sajátmárkás telefonokat is árusít.

Az igazán nagy dobás azonban nem ez, hanem hogy a cég mostantól az év végéig kedvezményes ajánlatot kínál lakossági ügyfeleinek. Eszerint akiknek van már a Diginél vagy az Invitelnél vezetékes vagy műholdas szolgáltatásuk (vagy most fizetnek elő ilyenre), azok az év végéig jóformán ingyen vehetik igénybe a mobilszolgáltatást: 0 forint a havidíj, 0 forint a hálózaton belüli hívások percdíja és korlátlan mobilinternet is jár a csomaghoz, fizetni egyedül a más hálózatba irányuló hívások után kell, azonban itt is csak 5 forintot percenként.

A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. a Bukaresti Értéktőzsdén jegyzett Digi Communication N.V. magyarországi leányvállalata. A Digi csoport Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban van jelen. A Digi Kft. a magyarországi piacon 1998 óta van jelen. A társaság 2018 májusában irányítást szerzett a magyar telekommunikációs piac egy másik, szintén meghatározó szereplője, az Invitel Távközlési Zrt. felett.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!