Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

0 forintos havidíj, korlátlan mobilnet: elindult a Digi mobilszolgáltatása

RövidenRöviden

Hétfőn Magyarországon is elindította a Digi a mobil telekommunikációs szolgáltatását, saját mobilhálózatán.

A lépéssel a szolgáltató portfóliója teljessé vált: a kábeltelevízió, a vezetékes internet, a vezetékes telefon és a műholdas televízió mellett így már mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is kínál a cég.

Közlésük szerint folyamatosan fejleszti mobilhálózatot és több ütemben bővítik lefedettségét, kezdetben azonban csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a mobilszolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van, annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető. A cég folyamatosan frissíti a digi.hu/lefedettseg honlapon található lefedettségi térképet, mely jelenleg, az induláskor így néz ki:

A Digi mobil telekommunikációs szolgáltatásainak lefedettsége 2019. május 27-én.

A Digi mobil telekommunikációs szolgáltatásainak lefedettsége 2019. május 27-én.Forrás: digi.hu

A közlemény kitér rá, hogy a Digi a mobiltelefon szolgáltatása indulásától sajátmárkás telefonokat is árusít.

Az igazán nagy dobás azonban nem ez, hanem hogy a cég mostantól az év végéig kedvezményes ajánlatot kínál lakossági ügyfeleinek. Eszerint akiknek van már a Diginél vagy az Invitelnél vezetékes vagy műholdas szolgáltatásuk (vagy most fizetnek elő ilyenre), azok az év végéig jóformán ingyen vehetik igénybe a mobilszolgáltatást: 0 forint a havidíj, 0 forint a hálózaton belüli hívások percdíja és korlátlan mobilinternet is jár a csomaghoz, fizetni egyedül a más hálózatba irányuló hívások után kell, azonban itt is csak 5 forintot percenként.

A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. a Bukaresti Értéktőzsdén jegyzett Digi Communication N.V. magyarországi leányvállalata. A Digi csoport Magyarországon, Romániában, Spanyolországban és Olaszországban van jelen. A Digi Kft. a magyarországi piacon 1998 óta van jelen. A társaság 2018 májusában irányítást szerzett a magyar telekommunikációs piac egy másik, szintén meghatározó szereplője, az Invitel Távközlési Zrt. felett.

Ez is érdekelhet

Megszünteti egy szolgáltatását a DIGI, rengetegen szívhatnak miatta

Áremelés jön a Diginél, ennyivel kell többet fizetni januártól

Akadozik a közmédia csatornáinak elérése a DIGI hálózatán

Súlyos hiba a Facebooknál, a Messenger és az Instagram is használhatatlan

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

A Yettel is odavág az ügyfeleknek: durva tarifaemelés jön márciustól, mutatjuk