Baleset

Megtalálták a verőcei tragédia negyedik áldozatát

Bűnügy

Sörösdobozt vágtak egy villamosvezetőhöz Budapesten, kórházba kellett vinni

Bűnügy

Tragédia Dunakeszin: fejbe lőtte magát egy őr a rendőrségi kutyakiképző központban

Orbán a gazdák fejét is telebúgta, hogy ha nem jól szavaznak, Brüsszel a migránsoknak adja a vetőmagravalót

Orbán a gazdák fejét is telebúgta, hogy ha nem jól szavaznak, Brüsszel a migránsoknak adja a vetőmagravalót
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Brüsszel a gazdák pénzének egy részét el akarja venni és oda akarja adni a migránsok támogatására, amit meg kell akadályozni

– mesélte Orbán Viktor csütörtökön a Fejér megyei Mezőfalván, a III. NAK szántóföldi napok és agrárgépshow rendezvényén.

A kormányfő arra kérte a gazdákat, hogy az EP-választáson támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjeit, akik képesek a bevándorlás megállítására és a magyar érdekek védelmére a brüsszeli csatákban.

Arról is magyarázott, hogy ha nem sikerül bevándorlásellenes vezetőket választani, akkor Brüsszelből központi parancsra fogják szervezni a migrációt, hogy hogy szerinte Brüsszelben újra és újra készülnek tervek arra, hogy Európát kevert népességű kontinenssé tegyék.

Orbán arról ezúttal is mélyen hallgatott, hogy 2016 és 2017 között az egész EU-ban Magyarországon nőtt legnagyobb ütemben a kiadott a letelepedési vagy tartózkodási engedélyek száma, nyilvánvalóan a letelepedési kötvénybiznisszel összefüggésben, amivel kormányközeli off-shore cégek szervezték a kétes/gazdag alakok migrációját.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!