Összeesett, mentőt hívtak egy TV2-dolgozóhoz, miután ellenzéki politikust látott, akit terroristának hitt

„Váratlan fejleményről” számolt be Gönczi Gábor a „Tények” álnéven futó műsor tegnap esti adásának végén, a propagandafelolvasó azt mesélte:

„Adásunk alatt erőszakkal megpróbáltak a jobbikosok betörni a TV2 épületébe. Ezt az élő adást Jakab Péter akarta megzavarni. Amikor berontottak, az egyik dolgozónk, az egyik kollégánk a fenyegetés miatt elájult, és mentőt kellett hozzá hívni. A Jobbik arra hivatkozott, hogy a TV2 nem vesz részt a kampányrendezvényeiken, holott az igazság az, hogy több eseményre és a választási eseményére sem engedi be a TV2-t.”

A betörés mibenléte az lehetett, hogy a jobbikos Jakab Péter „ez a tévé hazudik” feliratú pólóban jelent meg a kanálisnál, és élő videójában arról beszélt, hogy a TV2 rendszeresen csak a Fidesz propagandáját tolja, az ellenzéknek pedig nem ad teret, amiért már 25 millió forintra bírságolták a csatornát.

Jakab később egy másik videót is kiposztolt, amiben ő is említést tesz a Gönczi által emlegetett rosszullétről:

„Nagyon sajnáljuk, hogy amikor megérkeztünk, akkor volt egy fiatalember, aki rosszul lett. Ő maga azt mondta, hogy azt hitte, hogy terroristák érkeznek.”

Kapcsolódó hírek